Alla entreprenadformer.
En enda kontakt.

Vi är experterna på att montera fasadsystem och vi gör det året om, oavsett årstid och temperatur. Vi arbetar med samtliga former av entreprenader – från komplett funktionslösning av hela system till olika former av delat ansvar.

Uppdragen spänner över nyproduktion, ombyggnation och renovering och vi arbetar med utbildad och erfaren personal med kompetens att montera alla förekommande fasadsystem. Och den stora vinsten för dig är att du kommer åt alla våra tjänster med en enda kontakt.

7_1

Samordning och koordinering

Hos DesignFasader kan du också få hjälp med samordning och koordinering av en rad tillkommande uppdrag, som ligger utanför det rena fasadjobbet. Du kommer åt all den samlade rutinen och erfarenheten hos våra projektledare, arbetsledare och montörer med en enda kontakt – DesignFasader.

Några exempel på tillkommande uppdrag är:

  • Ljussättning
  • Skyltsystem
  • Fasaddekorer
  • Plåtarbeten
  • Integrering av solpaneler

Ta kontakt med oss, så börjar vi en dialog om din entreprenad och vilka tjänster vi kan hjälpa dig med. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken ”Kontakt”

KMA

Självklart arbetar DesignFasader i enlighet med byggindustrins vedertagna ledningssystem, och med fokus på att ständigt utveckla och förbättra oss.

Kontakta oss

Med DesignFasader får du en enda kontakt för hela funktionslösningen på fasaden och en smidig väg till bättre fastighetsekonomi. Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Maila oss på info@designfasader.se eller ring 011-10 65 40. Det går också bra att använda formuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ämne

Ditt meddelande

Jag godkänner webbplatsens integritetspolicy.